6 КВІТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СПОРТУ НА БЛАГО РОЗВИТКУ ТА МИРУ

Сьогодні, 6 квітня, у світі відзначається Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру.

23-го серпня 2013-го року Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію № A/RES/67/296, в якій проголосила 6-е квітня Міжнародним днем спорту на благо миру та розвитку. Цей день обраний не випадково. Власне 6 квітня 1894р. у місті Афіни розпочалися І Олімпійські ігри сучасності.

Спорт на благо миру та розвитку — ключове формулювання цієї міжнародної події, яке підкреслює важливість і необхідність цього виду загальнолюдської діяльності для всіх нас, для суспільства, держави, урядових та неурядових організацій. Здоровий спосіб життя, фізична і інтелектуальна активність є запорукою нашого загального процвітання і благополуччя.

Україна щороку активно долучається до відзначення цього свята, розуміючи, що спорт має унікальну силу для того, щоб сприяти об’єднанню людей навколо миру, дружби та розвитку.

Учні Сугарівської філії КЗ Сахновщинський ліцей 1 долучилися до Флешмобу з нагоди Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру “#WhiteCard” Флешмоб #WhiteCard сприяє об’єднанню навколо символу білої картки, що означає прихильність до принципів мирного і здорового існування у світі, де кожен докладає зусиль для взаємного розвитку, де навіть найменші дії сприяють великим змінам.
ФЛЕШМОБ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

Кiлькiсть переглядiв: 42